top of page

Behandelingen
-gezichtsverzorging

Huidanalyse · 60 min ​

Droom jij van een stralende huid? Om je huid gezond te maken en te houden is een huidanalyse aan te raden.

Waarom kiezen voor een huidanalyse? 

We starten met een intake gesprek waarin uw wensen, verwachtingen en resultaten die u wil komen besproken worden. We meten met een huidanalysetoestel verschillende parameters van de huid. Zo krijgen we een volledig beeld van uw huidconditie en eventuele huidproblemen. Aansluitend  overlopen we samen de thuisverzorging, behandeladvies en extra tips en tricks. 

Cleanse & go · 45 min
 

Een ware dieptereiniging van de huid. De huid wordt uitgezuiverd door middel van een krachtige enzymatische peeling. In combinatie met een specifiek masker wordt de huid gekalmeerd, gezuiverd en verhelderd. 

Reiniging · peeling · masker · afwerking 

​​

Start up facial · 60 min

Maak kennis met huidverbeterende behandelingen waarbij we uw huid grondig analyseren. De huid wordt gereinigd, hersteld en beschermt. Tijdens deze behandeling focussen we ons op het optimaliseren van de huid. Deze behandeling wordt aangepast aan de noden van de huid.

Reiniging · peeling · serum · masker · serum ·  afwerking 

Classic therapy · 75 min 

Bij een classic therapy behandeling gaan we nog een stap verder op gebied van huidverbetering waarbij we uw huid grondig analyseren. De huid wordt gereinigd, gepeeld met een zachte chemische peeling aangepast aan uw huidconditie, hersteld en beschermt. Tijdens deze behandeling besteden we extra aandacht aan de oogcontour. 

Reiniging · peeling & stimulatie · serumboost · masker · serum · crème ·  afwerking (inclusief complete verzorging van de oogcontour)

Relax therapy · 90 min 

Bij een relax therapy behandeling gaan we nog een stap verder op gebied van huidverbetering waarbij we uw huid grondig analyseren. De huid wordt gereinigd, gepeeld met een zachte chemische peeling aangepast aan uw huidconditie, hersteld en beschermt. Tijdens deze behandeling besteden we extra aandacht aan de oogcontour en aan een extra ontspanningsritueel, hierbij heb je keuze uit onderstaande supplementen.

Reiniging · peeling & stimulatie · supplement · serumboost · masker · serum · crème · afwerking (inclusief complete verzorging van de oogcontour) 

Supplementen relax therapy:

· Hydra hand/feet therapy:

Professionele behandeling die hydrateert, droogte herstelt en de huid van de handen of voeten beschermt tegen irritatie. Deze behandeling is gebaseerd op zeezout en olijfolie, vitamine B3 en verzachtende ingrediënten. 

· Massage therapy:

Ontspannende massage van gelaat, decolleté en nek. 

· Soothing back therapy:

Een heerlijke verzachtende behandeling voor de rug. Dit ritueel start met een droge scrub door minder van bamboo handschoenen gevolgd door een verzachtende rugpakking. De rugtherapy wordt afgesloten met een korte massage. 

bottom of page