top of page

Skinchique is opgericht door Elise  Degryse in 2017.  Al van kleins af aan had ik een enorme passie voor de beautybranche. Het was dan ook een droom toen ik schoonheidszorgen mocht gaan studeren. Deze interesse en liefde voor het vak is doorheen de jaren alleen maar gegroeid. Daarom maakte ik in 2017 de stap om Skinchique op te richten. Vandaag de dag is Skinchique niet alleen mijn job, het is mijn passie.

57595535_873179023020012_283277030312430
001-cogwheels.png

Onze werkwijze

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bekijk ik jouw specifieke wensen en noden waarna ik een persoonlijk behandelplan opstel. Daarnaast geef ik je ook advies over welke thuisproducten je kunt gebruiken voor jouw huid. Gedurende de behandelingen hou ik de voortgang nauwlettend in de gaten en stellen we het behandelplan bij waar nodig.

002-loupe.png

Intake
en huidanalyse

Iedere huid is anders. Daarom vindt er voordat ik met jouw huid aan de slag ga altijd een vrijblijvend intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek ga ik je een aantal vragen stellen. Op deze manier kunnen we altijd een individueel behandelplan opstellen met persoonlijke aanpak. Na het intakegesprek gaan we altijd een huidanalyse afnemen. Hierin kom ik te weten wat jouw huid precies nodig heeft. Op basis van de resultaten uit dit onderzoek stellen we een behandelplan op en krijg je advies voor thuisproducten.

004-clipboard.png

Altijd op
de hoogte

Bij Skinchique werk ik altijd met de laatste technologie en ben ik steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op gebied van huidverbetering.

003-event.png

Op
afspraak

Om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen werk ik enkel op afspraak. Voor het maken van een afspraak kan je me steeds bereiken op het nummer
0470 07 18 91 of online boeken.

bottom of page