top of page

Skinchique - waar expertise en passie voor de huid samenkomen.

 

Meet Elise, founder of  Skinchique, een gespecialiseerde skinclinic die zijn oorsprong vindt in mijn persoonlijke reis door de wereld van schoonheid en welzijn. Mijn avontuur begon in januari 2017, toen ik Soin de Beauté, een allround schoonheidssalon, oprichtte. Wat begon als een droom, groeide in slechts 7 jaar tijd uit tot de toonaangevende skinclinic die we vandaag de dag zijn.

My personal (skin) story

©emilysamyn-39.jpg

2016

Mijn passie voor schoonheid en huidverzorging bracht me ertoe om in 2016 af te studeren als schoonheidsspecialiste, gevolgd door een specialisatiejaar om mijn kennis verder te verdiepen. Gedurende deze tijd zette ik ook mijn eerste stappen als ondernemer door Soin de Beauté te lanceren. Terwijl ik mijn salon runde, zette ik mijn educatieve reis voort en behaalde ik in 2019 een Bachelor diploma in Wellbeing- en Vitaliteitsmanagement, met een specialisatie in wellness- en spamanagement.

Het was tijdens mijn stage bij de exclusieve firma Innovative Beauty Solutions dat mijn interesse in het worden van een toegewijde huidexpert werd aangewakkerd. Hier kreeg ik de kans om te werken met cosmeceuticals van de hoogste kwaliteit en de nieuwste professionele high-end apparatuur. Bij Innovative Beauty Solutions ligt het accent op expertise, educatie en ondersteunen van huidexperts. 

2019

2020

Mijn reis bracht me uiteindelijk naar Skinchique, waar ik het beste van beide werelden samenbreng. Als trainer bij de Academy van Innovative Beauty Solutions deel ik mijn kennis en expertise op het gebied van cosmeceuticals, cosmetologie, huidkennis en definitieve ontharing. Deze rol stelt me in staat om internationale congressen, trainingen en beurzen bij te wonen, waardoor ik voortdurend mijn vaardigheden kan verbeteren en de nieuwste ontwikkelingen in de branche kan delen met mijn collega-huidexperts.

In 2023 maakte Skinchique een grote stap voorwaarts en transformeerde van een allround schoonheidssalon naar dé skinclinic bij uitstek. Hier bij Skinchique streven we ernaar om elke klant te ondersteunen bij het bereiken van hun gewenste resultaten - of het nu gaat om een stralende huid, het overwinnen van huidproblemen of het herwinnen van zelfvertrouwen. Onze aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt, met een focus op het creëren van een unieke skin- en laserjourney die voldoet aan de individuele behoeften en doelen van elke klant.

2023

2024

Bij Skinchique geloven we dat schoonheid begint met zelfvertrouwen, en we zijn vastbesloten om u te helpen uw meest stralende en zelfverzekerde zelf te worden. Welkom bij onze wereld van schoonheid en welzijn - we kijken ernaar uit om samen met u op reis te gaan naar een prachtige huid en een stralende toekomst.

©emilysamyn-75.jpg

Maatwerk

 

Bij Skinchique draait alles om jouw huidgezondheid. Tijdens ons intakegesprek analyseren we grondig jouw huidtype en behoeften. Als skin expert beantwoord ik al je vragen over huidverzorging en definitieve ontharing, en ontwikkelen we samen een op maat gemaakt behandelplan.

©emilysamyn-183.jpg

Total experience

Bij Skinchique draait elke behandeling om een totale beleving. Elke behandeling omvat deskundig advies, een luxueuze beleving, op maat gemaakte behandelingen, hoogwaardige producten en toestellen en persoonlijke aandacht! 

©emilysamyn-215.jpg

Expertise

Met mijn expertise in de huid en definitieve ontharing ben ik jouw vertrouwde bron voor professionele adviezen en behandelingen. Ik geef jaarlijks +100 opleidingen en neem deel  aan verschillende nationale en internationale congressen en trainingen. 

©emilysamyn-175.jpg

High end cosmeceuticals

Skinchqiue werkt met cosmeceuticals die de combinatie maakt van de meest veilige, innovatieve ingrediënten en technologieën op de markt. Dit in combinatie met Europese, CE goedgekeurde, apparatuur om nog betere resultaten te halen.  

bottom of page