top of page

Behandelingen

-handverzorging

Gelish · 60 min
 

Stel: je hebt van nature mooie nagels maar wil die wat verstevigen, je wil mooie nagels, maar de tijd ontbreekt, …

 

Dan is Gelish de ideale oplossing. Het is ’s werelds eerste gel-naggellak sinds 2009. Het is een permanente nagellak die niet afschilfert en er tot wel 3 weken perfect uitziet. Deze techniek maakt het mogelijk om u nagels te verstevigen en langer te laten groeien. Het is afweekbaar in 15 min en behoudt de gezonde natuurlijke nagels.

Enkel te boeken voor bestaande klanten. 

Gelnagels · 90 min

Gelnagels worden toegepast voor het verstevigen en het verlengen van de natuurlijke nagels. Bij het verstevigen wordt de gel alleen aangebracht op de nagels. Bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van sjablonen.

Enkel te boeken voor bestaande klanten. 

Paraffinebad · 30 min

De paraffine wordt in een speciaal paraffinebad opgewarmd en bevat bestanddelen die de huid verzorgen en verzachten. De verzorging begint met het ontsmetten van de handen, daarna worden ze gescrubd om de dode huidcellen te verwijderen. Hierna worden ze afgespoeld en ingesmeerd met een aangepaste crème. Vervolgens worden de handen  ondergedompeld in het paraffinebad. Om de warmte goed vast te houden krijg je plastieken handschoenen aan met daar overheen een badstoffen handschoen. Vervolgens kan de paraffine gedurende 15 minuten inwerken. Nadien wordt de paraffinepakking verwijderd en wordt de huid nog eens ingesmeerd met een aangepaste crème.

bottom of page