top of page

Behandelingen
-huidverbetering

Meet & treat · 150 min · € 140
 

Iedere huid is anders. Daarom vindt er voordat we met jouw huid aan de slag gaan altijd een vrijblijvend intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek ga ik je een aantal vragen stellen. Op deze manier kunnen we altijd een individueel behandelplan opstellen met persoonlijke aanpak. Na het intakegesprek gaan we altijd een huidanalyse gaan afnemen. Hierin kom ik te weten wat jouw huid precies nodig heeft. Op basis van de resultaten uit dit onderzoek stellen we een behandelplan op. Vervolgens krijg je een verzorging aangepast aan de noden van jouw huid. We sluiten af met gepersonaliseerd, op maat afgestemd huidadvies.

Intake · huidanalyse · aangepaste verzorging · huidadvies

Zuurstofbehandeling · 90min · € 100

De zuurstofbehandeling is een ontspannende anti-aging behandeling met een uniek zuurstofmasker. Dit masker transporteert zuurstof in de huid, waardoor de cellen voorzien worden van zuurstof. Deze energievoorziening zorgt voor een frissere, egalere en stralende huid en een onmiddellijk liftend resultaat.

 

Geschikt voor: iedereen geschikt en een absolute aanrader vlak voor speciale gelegenheden. Deze geeft je een instant glow.

Huidbehandeling op advies 
 

Mag het iets meer resultaat gericht zijn? Wil je anti-aging of aan jouw huidissue (pigmentatie, acne, littekens, fijne lijntjes, rimpels, …) gaan werken? Kies dan voor de huidbehandeling op advies. Deze huidverbeterende behandeling is aangepast aan de noden van jouw huid. Hoe langer qua tijd, hoe uitgebreider de behandeling.

Skin Boosters 

Skin Boosters verzorgingen op basis van complexe technologische formules ter ondersteuning van- of als alternatief op invasieve en medische ingrepen. Resultaten worden behaald na één behandeling en na een op maat opgesteld behandelprogramma. 

Thavma Therapy · botulike 

De THAVMA ofwel 'miracle' therapy is de alternatieve behandeling voor de befaamde botox injecties. Het 'effectox' peptidencomplex is erop gericht de spiercontracties in het gelaat gevoelig te verminderen. Al na 1 behandeling ziet u het ongelooflijk effect van dit botox-like fenomeen. 

Geschikt voor: remmen van spiercontractie, het verminderen van fijne expressielijnen en rimpels.

Chronos Therapy · filler like 

Deze verzorging biedt een waardig alternatief op de invasieve fillers en mesotherapiëen.
Deze meest geavanceerde anti-age behandelingskit heeft een innovatieve 4D werking die het verouderingsproces sterk vertraagt. 

Geschikt voor: verminderen van fijne lijntjes en diepe rimpels, verbeteren elasticiteit, diepe hydratatie, voeding, antioxidant werking, stimulatie van collageen- en elastineproductie

Opsis Therapy · alternatief voor ooglidcorrectie

​Deze intensieve, pijnloze oogverzorging bestaat uit slimme antioxidanten die en drainerend en ophelderend effect nastreven. Deze behandeling richt zich uitsluitend naar de oogcontour en behandelt verslapping, rimpeltjes, donkere kringen en wallen. Het complex bestaat enerzijds uit het botox-like (Effectox-complex' als de 'Eye anti-tox' technologie.

Geschikt voor: verslapping, lijntjes, rimpeltjes, donkere kringen, wallen

Peelings en microneedling

Bij Soin de Beauté hebben we verschillende soorten dieptepeelings, allemaal afgestemd op jouw huidtype. De peelings gaan net een stap verder in huidverbetering dan een gezichtsverzorging. De structuur wordt verbeterd, de huid zal gladder aanvoelen en we kunnen dieper werken op jouw huidissue. Peelings kunnen ingezet worden bij huidveroudering, pigmentproblemen, grove poriën, zonneschade, acné, …

 

Peelings zijn geschikt voor iedereen en alle huidtypes. Vooraf wordt de intensiteit van de peeling besproken en stemmen we deze af op jouw wensen, huidtype en huidconditie.

 

Mirconeedling is de nieuwste techniek op het gebied van huidverbetering. Tijdens de behandeling maken we microperforaties in de huid. Door deze prikkeling wordt het natuurlijk herstelproces van de huid, celregeneratie, collageen, elastine, … gestimuleerd. Bovendien wordt gebruik gemaakt van hoog geconcentreerde cocktails die werken op specifieke huidissues. Door het maken van minuscule openingen in de huid kunnen deze veel dieper indringen dan eender welke behandeling.

 

​Microneedling is geschikt voor de volgende huidproblemen en oneffenheden:​​​

  • Fijne lijntjes en rimpeltjes

  • Anti-aging

  • Pigmentvlekken

  • Zonbeschadigde huid

  • Grove poriën / grove huidstructuur

  • Acne en acnelittekens

  • Rosacea

  • Grauwe en doffe huidskleur

  • Slappe huid

  • Wallen en kringen onder de ogen​​

Lunctime · 45 min

Hierbij wordt afhankelijk van het huidprobleem microneedling of chemische peeling uitgevoerd. 

Combi treatment · 75 min

 

Bij deze behandeling wordt een chemische peeling uitgevoerd en nadien een microneedling met steriele vials afgestemd op het huidprobleem. 

 

Als Skin Expert leer ik graag jouw huid kennen via een vrijblijvend intakegesprek waarin we samen de noden en wensen van jouw huid bespreken om zo een persoonlijk behandelplan op te stellen. Boek online jouw intakegesprek huidverbetering in. 

bottom of page