top of page

Nieuw bij Skinchique- luxery Japanese headspa

 

De headspa, beter gekend als een intensieve hoofdhuidverzorging met massagetechnieken, is ontstaan in Japan. Deze hoofdhuidbehandeling is een ontspannende en resultaatgerichte verzorging die gericht is op het stimuleren van de hoofdhuid om de doorbloeding te stimuleren, stress te verminderen en de algehele gezondheid van het haar gaat bevorderen. Tijdens de headspa therapie maken we gebruik van verschillende massagetechnieken, zoals drukpuntmassage, kneden en strekken in combinatie met verschillende tools om spanning in de spieren te verlichten en doorbloeding te stimuleren.

431425022_3460066244284388_723809827100550678_n.jpg

Not you typical headspa

 

De Japanese Headspa, is een intensieve hoofdhuidverzorging met massagetechnieken. Deze hoofdhuidbehandeling is een ontspannende en resultaatgerichte verzorging.

©emilysamyn-183.jpg

A luxury, total experience 

 

Een headspa treatment bij Philip Martin's is niet zomaar een behandeling; het is een full experience behandeling die verrijkt wordt met aromatische oliën die de zintuigen prikkelen.

431378193_337489628724291_8697699737216904383_n.jpg

Organic products, the best of the best

Tijdens de behandeling werken we met de hoogwaardige producten van Philip Martin's, gemaakt van biologische en natuurlijke Italiaanse ingrediënten. Deze producten bieden een holistische benadering van hoofdhuid- en haarverzorging, bevorderen gezond haar en zorgen voor diepe ontspanning.

Waarom kiezen voor een Japanese headspa? 

  • Het stimuleert de hoofdhuid en zo ook de doorbloeding

  • Het vermindert stress

  • Het verbetert de algemene gezondheid van het haar

  • Het werkt enorm relaxerend

Wat houdt een Japanes Headspa behandeling in? 

We starten met een intakegesprek en scan van de hoofdhuid om zo een gepersonaliseerde verzorging te bieden.

Daarna volgt een volledige hoofdhuid verzorging aangepast aan de noden en/of problemen van je hoofdhuid én lengtes. Dit alles combineren we met een mini facial met gelaat, hals & decolletémassage.

Tijdens de headspa therapie maken we gebruik van verschillende massagetechnieken in combinatie met verschillende tools om spanning in de spieren te verlichten en doorbloeding te stimuleren.

Na de headspa worden de haren los gedroogd.

Hoe lang duurt een behandeling? 

De complete behandeling duurt 120 minuten. 

Wat is de prijs van de behandeling? 

De Japanese Headspa by Philip Martin's komt op €150

Wanneer kan ik beter geen headspa ondergaan? 

De headspa behandeling is niet geschikt als je extensions heb of wanneer mensen last hebben met langdurig plat te liggen op de rug. De klant plant de behandeling ook best 1 tot 2 weken in voor een andere behandeling of kleuring. 

Bij wie raden we een Japanese Headspa aan? 

Een headspa is aan te raden bij mensen die last hebben van jeuk, schilfertjes of andere huidproblemen of klanten die gewoon een moment van ontspanning wensen. Kortom: deze behandeling kan bij iedereen worden uitgevoerd en wordt steeds aangepast aan de natuurlijke hoofdhuid- en haarconditie.

Ik heb last van haaruitval, is deze behandeling geschikt? 

Wanneer iemand last heeft van haaruitval is een headspa zeker te adviseren. We gebruiken specifieke producten die de haargroei bevorderen, alsook werken we op een verbetering van de doorbloeding die ook bijdraagt aan het groeien van onze haren.

FAQ'S Headspa

bottom of page